Skip to main content

Bülent Ortaçgil - 40 Yılın Şarkıları Konseri

1971 yılında müziğe adım atan Bülent Ortaçgil, sanat yaşamında 40 yılı geride bıraktı. Bu 40 yıla 14 albüm sığdıran Ortaçgil, halen "Oyuna Devam" diyor. Son albümü "Sen"i 2010 yılında piyasaya çıkan Ortaçgil, 2012 yılında sanat yaşamının 40. yılını kutluyor. Bu çerçevede daha önce de konserler veren Ortaçgil, "40 Yılın Şarkıları" adıyla Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde bir konser daha verecek ve Ortaçgil'in bu konseri, Nâzım Hikmet Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek. Konserde Bülent Ortaçgil'e; Gürol Ağırbaş, Baki Duyarlar, Cem Aksel ve Barlas Özemek eşlik edecek.

Konser Tarihi: 30 Mart Cuma
Konser Saati: 20.30
Bilet Fiyatı: Tam 35, Öğrenci 30 TL

link : https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!topic/nhkm-duyuru/3hsgo3pUET0

Comments

Popular posts from this blog

Özcan Alper ile "Kars Öyküleri" (Tales From Kars) 30 Eylül'de Gösterimde

Aslında "Kars Öyküleri" Özcan Alper, Ülkü Oktay, Ahu Öztürk, Zehra Derya Koç ve Emre Akay'ın yönettiği bir mozaik, Kars mozaiği. 30 Eylül'de İstanbul'da 14 Ekim'de Ankara gösterime girecek. Mutlaka izleyin. http://www.sinemalar.com/film/79327/Kars-oykuleri/ Özcan Alper'i takip etmekteyim efendim. tüm çalışmaları özgün ve naif. Özellikle Altın Portakal ödüllerinden sonra daha fazla duyulacağını düşünüyorum.

Uydurdum

Uydurdum ama oldu gibi. İşte yeni  Apophysis  ürünüm: Yüksek kaliteli indirmek için: 1. http://www.box.net/shared/30iufeekh8 2. http://www.box.net/shared/1ekmm7atx9