Skip to main content

Bülent Ortaçgil Ankara Jazz Festivalinde Göründü

Ankara Jazz Festivali halen devam ediyor. Özellikle Dhafer Youssef Quartlet'i kaçırmayın derim. Çok eğleneceğiniz zevkle dinleyeceğiniz bir konser olacak.
Biletler biterse kapıdan alıp boş kalan yerlere oturabilirsin. Yer bilursunuz bir şekilde. Biletler burda http://www.mybilet.com/chart/ankara-caz-festivali/

Dhafer Youssef için örnek bir konser kaydını ekliyorum. 13 dakikalık güzelce dinleyin :




Bülent Ortaçgil Ankara Jazz Festivalin'de 
Geçen hafta Bülent Ortaçgil konserine kalabalıkça gittik. Meb Şura Salonu'nda olunca bir ağırlık tabiki vardı ortamda . TRT dinleyicisi kıvamında dinledik ama çok eğlendik. Bülent Ortaçgil'in albüm kayıtlarını çok nadir dinlemişimdir,canlı olaraksa hiç dinlememiştim. Ekibiyle gelen Ortaçgil eski ve en bilinen şarkılarıyla başladı. Beni etkileyen asıl kısımları şarkıların sonlarındaki performanslarıydı. Bir kaç alıntı çektiğim videoyu yükleyip burdan paylaşacağım.

Ayrıca Dhafer Youssef'de MEB Şura Salonunda olacak. Beşevler metrosunda inince beş dakika yürüme mesafesinde. Hemen Gazi İktisatın altında. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği'nin üstünde. Yol üzerinde. Parkı biraz küçük. Arabayla geleceksiniz erkenden gelin.





Comments

Popular posts from this blog

Özcan Alper ile "Kars Öyküleri" (Tales From Kars) 30 Eylül'de Gösterimde

Aslında "Kars Öyküleri" Özcan Alper, Ülkü Oktay, Ahu Öztürk, Zehra Derya Koç ve Emre Akay'ın yönettiği bir mozaik, Kars mozaiği. 30 Eylül'de İstanbul'da 14 Ekim'de Ankara gösterime girecek. Mutlaka izleyin. http://www.sinemalar.com/film/79327/Kars-oykuleri/ Özcan Alper'i takip etmekteyim efendim. tüm çalışmaları özgün ve naif. Özellikle Altın Portakal ödüllerinden sonra daha fazla duyulacağını düşünüyorum.

Uydurdum

Uydurdum ama oldu gibi. İşte yeni  Apophysis  ürünüm: Yüksek kaliteli indirmek için: 1. http://www.box.net/shared/30iufeekh8 2. http://www.box.net/shared/1ekmm7atx9