Skip to main content

Kanlı Nigar DT

Dün akşam Kanlı Nigar Devlet Tiyatroları gösterimine gittim ve henüz hala gösterimdeyken keyiflenesiniz diye hemen bilet almanızı öneririm. 


Bilmeyenler için Kaynanalar dizisinden Katip Kerim rolundeki pek kıymetli Münir Canar oyunun yönetmeni. Ayrıca Emre Basalak'da baş rolde. Ben tanımazdım ancak Deniz Yıldızı dizisinde çok seveni varmış. Harika bir oyun sergiledi. "Orkestra" harikaydı. Tırnak içinde yazdım çünkü batı tarzı klasik bir orkestra değil. Sanırım ortaoyunu kültüründen gelen bir tarzla daima arkada balkondaydılar ve oyun ile iç içeydiler.



Comments

Popular posts from this blog

Özcan Alper ile "Kars Öyküleri" (Tales From Kars) 30 Eylül'de Gösterimde

Aslında "Kars Öyküleri" Özcan Alper, Ülkü Oktay, Ahu Öztürk, Zehra Derya Koç ve Emre Akay'ın yönettiği bir mozaik, Kars mozaiği. 30 Eylül'de İstanbul'da 14 Ekim'de Ankara gösterime girecek. Mutlaka izleyin. http://www.sinemalar.com/film/79327/Kars-oykuleri/ Özcan Alper'i takip etmekteyim efendim. tüm çalışmaları özgün ve naif. Özellikle Altın Portakal ödüllerinden sonra daha fazla duyulacağını düşünüyorum.

Uydurdum

Uydurdum ama oldu gibi. İşte yeni  Apophysis  ürünüm: Yüksek kaliteli indirmek için: 1. http://www.box.net/shared/30iufeekh8 2. http://www.box.net/shared/1ekmm7atx9